krenuo s terapijom

Brad Pitt otvorio dušu

Getty Images
04.05.2017.
u 08:47

"Upravo sam krenuo s terapijom", rekla je filmska superzvijezda

Brad Pitt otvorio je dušu prvi put nakon razvoda od Angeline Jolie, priznavši da je zbog toga jako pio i stalno pušio marihuanu. Slavni američki glumac (53) rekao je u intervjuu časopisu GQ Style da je prestao piti, da je krenuo na odvikavanje i da se s Jolie dogovorio da svoje probleme riješe daleko od očiju javnosti.

"Upravo sam krenuo s terapijom", rekla je filmska superzvijezda u intervjuu objavljenom u srijedu. "Sviđa mi se, jako mi se sviđa. Išao sam dvojici terapeuta i pronašao pravoga", dodao je.

Iznenadna odluka Jolie u rujnu 2016. da traži razvod od Pitta izazvao je golemu buru u svijetu šoubiznisa. Par poznat kao Brangelina, koji se vjenčao 2014. i ima šestoro djece, upustio se u žestoku borbu za skrbništvo, a Pitt je bio pod istragom za moguće zanemarivanje djece.

Glumac je oslobođen svih optužbi, nakon čega se nekoć najpoznatiji celebrity par dogovorio da će brakorazvodnu parnicu voditi privatni sudac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije