Vrući prizori:

Britney se izvija na plaži u sićušnom bikiniju

dsadad
Instagram
11.03.2017.
u 21:15

Britney Spears (35) na pijesku se izvijala u minijaturnom žutom bikiniju, a zatim je napravila i akrobatsku 'zvijezdu' te ponosno pokazala svoje isklesano tijelo, prenosi 24sata.hr

Pjevačica je uzela predah od koncerata i od promoviranja novog albuma 'Glory' te je pobjegla na plažu. Na odmoru je bila sa svojim novim dečkom, privatnim trenerom Samom Asgharijem (23). 

 

Pop zvijezda je u prosincu prošle godine potvrdila da je zaljubljena 'preko ušiju' u mlađahnog Sama kojeg je upoznala za vrijeme snimanja spota 'Slumber Party'. 

 

Spears liniju održava svakodnevnim vježbanjem u teretani te jogom, a snimke vježbi često objavljuje na društvenim mrežama.

 

 

Pjevačica je nedavno proživljavala i obiteljsku dramu. Naime, njena nećakinja Maddie imala je nesreću za vrijeme obiteljskog izleta. Maddie se prevrnula u vozilu za sve terene i završila je u jezeru.

 

Britney Spears Instagram | Autor: Britney Spears Instagramfoto: Britney Spears Instagram

 

Majka ju nije mogla spasiti pa je bila u vodi bez svijesti sve dok nije došla hitna pomoć. Nekoliko dana bila je u komi, no jednom kada se probudila, počela se brzo oporavljati. Britney je fanove obavijestila da joj je nećakinja sada dobro i da se vratila treniranju košarke. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije