NA SLOBODI

Cecin i Arkanov sin završio na policiji zbog fizičkog sukoba u kojem se pucalo iz pištolja

Veljko Ražnatović
05.04.2017.
u 16:16

Sin folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana završio je na saslušanju u policiji nakon incidenta u Banja Luci.

Sin folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i srpskog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, Veljko Ražnatović, završio je na saslušanju u policiji zbog sudjelovanja u tučnjavi na jednom parkingu u Banja Luci. Nakon što je saslušan u prostorijama banjalučke policije, pušten je na slobodu, a iz policije je potvrđeno da je šest osoba osumnjičeno za sudjelovanje u obračunu na parkingu, prenosi Net.hr

 

Kako piše Kurir, tijekom kriminalističke obrade utvrđeno je da je došlo do fizičkog sukoba, a sumnja se da je jedna osoba i zapucala iz oružja. “U fizičkom sukobu dvije su osobe povrijeđene i pružena im je medicinska pomoć”, izjavila je glasnogovornica policije, piše Kurir.

Veljko inače u Banja Luci studira na Fakultetu za menadžment i ekonomiju, a njegov odvjetnik tvrdi da Veljko ima alibi te da se u vrijeme napada nalazio u Beogradu, gdje je otputovao dan ranije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije