NEGATIVAN NA 3 TESTA

Čilić nakon samoizolacije opet sa sinom: 'Sad ga mogu maziti'

08.07.2020.
u 16:30

Nakon što je prošlo 14 dana, a Marinov treći test bio je negativan, na društvenim mrežama se javio fotografijom sa sinčićem Baldom. Napisao je kako su mu nedostajali tenis i njegova obitelj

Hrvatski tenisač Marin Čilić (31) objavio je da je tri puta testiran na Covid-19 nakon što se virus pojavio na Adria Touru u Zadru, a za razliku od njegovih kolega Grigora Dimitrova, Borne Ćorića, Gorana Ivaniševića i Novaka Đokovića, čini se da je Čilića virus ipak zaobišao.

Nije Čilić želio ništa prepustiti slučaju pa je, kako je i najavljivao, nastavio s dvotjednom izolacijom i testiranjima. Nakon što je prošlo 14 dana, a Marinov treći test bio je negativan, na društvenim mrežama se javio fotografijom sa sinčićem Baldom. 

- Sretan sam što ću se napokon vratiti na teren i što opet mogu maziti malenog - napisao je novopečeni otac, a u komentarima je 'zaradio' pohvale zbog mjera opreza.

Tenisač i njegova supruga Kristina (30) sinčića su dobili početkom godine, a Čilić je zaključio kako mu je globalna pandemija korona virusa, koja je nedugo zatim uslijedila, pružila jedinstvenu priliku da provede puno više vremena s bebom nego što bi si ti mogao dopustiti u normalnim okolnostima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije