IMAJU DOBAR RAZLOG?

Članovima kraljevske obitelji samo jednu plahtu glačaju punih sat vremena!

Reuters/Pixsell
30.09.2018.
u 08:21

Da, dobro ste pročitali, a razlog za tu ekstravaganciju u najmanju je ruku teško shvatiti

Kada pomislite da ne mogu živjeti luksuznije, onda shvatite da pojmu ekstravagantno mogu dati još jedan "ekstra". Zahvaljujući ITV-jevom dokumentarcu "Kraljica svijeta" (Queen of the World) sada znamo koliko treba osoblju kanadske rezidencije kraljice Elizabete II. da izglača samo jednu plahtu za krevet. Glavna domaćica Christine Macintyre objasnila je kako se za kraljevsku obitelj priprema poseban komplet posteljine, a na glačanje samo jedne plahte utroše cijeli sat.  

Zvuči ludo, ali imaju jako dobar razlog (možda).  - Nakon dugog putovanja, nema bolje osjećaja nego leći u krevet u kojem se nećete osjećati kao u hotelskom već kao u svom vlastitom krevetu - kaže Macintyre. - To pokušavamo napraviti i za kraljicu, odnosno za kraljevsku obitelj - dodala je.  Čini se kako je domaćica zaboravila da je većini ljudi hotelski krevet pojam udobnog kreveta...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije