PRESLATKO

Ćorluka se ipak predomislio oko odluke koju je donio prije pola godine pa najnovijim potezom sve redom raznježio!

17.01.2022.
u 20:35

Vedran Ćorluka je nekoliko mjeseci izbivao s društvenih mreža, a sada je na profilu na Instagramu objavio novu fotografiju i oduševio sve svoje obožavatelje

Umirovljeni Vatreni Vedran Ćorluka šokirao je sve prije nekoliko mjeseci kada je odlučio nestati s društvenih mreža i deaktivirati račun na Instagramu, no čini se kako se ovih dana po tom pitanju ipak predomislio.

Naime, 35-godišnji Vedran je početkom mjeseca aktivirao svoj račun koji je bio zaključan, no sada je ponovno javan, a među posljednjim fotografijama koje je podijelio je ona njegovog sina Viktora kojeg je prije dvije godine dobio s Frankom Batelić.

"Čekamo zvona da zazvone", napisao je Vedran uz Viktorovu fotografiju snimljenu u Labinu, a u pričama je objavio i njegovu fotografiju na kojoj se igra s nogometnom loptom, kao i onu s plaže u Rapcu. 


Vedran se prošle godine vratio u Zagreb, gdje uživa u obiteljskoj idili, a Franka je prije nekoliko dana za In Magazin ispričala koliko joj znači svakodnevno druženje sa suprugom.

"Pa to je sada totalna novina u životu. Ogromna je promjena i njemu i meni i malome. Sada smo napokon svi zajedno, uživamo i privkavamo se jedan na drugoga, ali sve je stvarno super", rekla je.

Franka i Vedran vjenčali su 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale, a među gostima su bili Ivan Perišić i Luka Modrić s kojima se Vedran samo nekoliko dana prije svadbe vratio sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, gdje su osvojili srebrnu medalju.

Prije dvije godine kao kruna njihove ljubavi na svijet je stigao maleni Viktor, a par otada ne krije sreću koju su pronašli u roditeljskim ulogama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije