Andrea Constand

Cosbyjeva žrtva progovorila prvi put nakon njegovog izlaska iz zatvora: On se ne kaje

09.09.2021.
u 09:17

Krajem lipnja Vrhovni sud iz Pennsylvanije ukinuo je Billu Cosbyju osuđujuću presudu za seksualno zlostavljanje, a sada se oglasila njegova žrtva Andrea Constand. 

Bivša zaposlenica sveučilišta Temple u Philadelphiji bila je među prvim ženama koje su Cosbyja optužile za seksualno zlostavljanje. 

"On je seksualni predator koji je pušten iz zatvora. Njegovo oslobađanje nije me iznenadilo. On je arogantan, nema grižnje savjesti. Tijekom boravka u zatvoru, nije nimalo pokazao da se kaje zbog svega što mi je učinio", ispričala je Andrea u emisiji Today. Dodala je kako se osjećala razočarano zbog njegovog izlaska iz zatvora te da je to pogrešno, piše Index.hr

Constand će svoje iskustvo i iskaz podijeliti s javnošću u knjizi The Moment: Standing Up to Bill Cosby, Speaking Up for Women.

Podsjećamo, Bill Cosby odslužio je više od dvije godine zatvorske kazne. Osudili su ga 2018. godine zbog optužbe za drogiranje i seksualno zlostavljanje. U lipnju mu je ukinuta presuda nakon što je pronađen sporazum s prethodnim tužiteljem koji sprječava suđenje o tom slučaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije