OTKRIVENE TAJNE

Cure novi detalji s dvora: Meghan je znala da je sve gotovo kad je Kate napravila ovo

Frank Molter/DPA/PIXSELL
19.08.2020.
u 21:52

Njihov odnos nije napredovao i čini se da se druže samo kada stvarno moraju, što je i jedan od razloga za prekid suradnje na zajedničkim humanitarnim projektima.

Iako su Meghan i Harry započeli novi život u Americi i pokušavaju se priviknuti novonastalu situaciju daleko od ostatka obitelji, javnost i dalje gori za novim informacijama o razdoru. Harry i William nemaju dobar odnos, a čini se da se Vojvode od Sussexa ne slažu dobro ni sa drugim članovima obitelji. 

U novom dokumentarcu ipak, fokus je i na odnosu između Meghan i Kate. Stručnjakinja za kraljevsku obitelj, Katie Nicholl tvrdi da je bivša glumica previše očekivala od odnosa s Middleton. Bila je uvjerena da će joj Kate postati najbolja prijateljica i pokazati joj kako se treba prilagoditi na kraljevski život. 

No, kate je kao buduća kraljica bila previše zauzeta svojim životom i obavezama, ali je isto tako bila uvjerena da s Markle nema ništa zajedničko. Njihov odnos nije napredovao i čini se da se druže samo kada stvarno moraju, što je i jedan od razloga za prekid suradnje na zajedničkim humanitarnim projektima. 

Stručnjakinja je dodala i da je Meghan jedna situacija najviše pogodila, te potvrdila da nije poželjna u obitelji. Naime, šogorice su se dogovorile da će zajedno ići u shopping no, Kate je na kraju potpuno ignorirala Meghan i otišla sama u London. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?