Specijalni gosti

Dalal, Deen i Jala nastupili na koncertu Marije Šerifović

Marija Serifovic
19.03.2016.
u 10:31

"Publika je pjevala s nama što znači da vole našu pjesmu, a nama to puno znači", izjavili su predstavnici BiH na Eurosongu 2016.

Dalal, Deen i Jala nastupili su sinoć na dugoočekivanom koncertu Marije Šerifović u Sarajevu. U dvorani Zetra su izveli pjesmu Almira Ajanovića "Ljubav je…" s kojom će predstavljati BiH na natjecanju za pjesmu Eurovizije u Štokholmu, 10. svibnja u prvoj polufinalnoj večeri.

"Marija je bila naša gošća na BH Eurosong showu 19. veljače, kada smo premijerno predstavili našu pjesmu, tako da nam je drago što smo imali priliku da joj, na neki način, uzvratimo podršku koju nam je tada pružila. Dugo se poznajemo, veliki smo prijatelji i sretni smo što je njen koncert u Sarajevu uspio, o čemu govori podatak da su karte bile danima unaprijed rasprodane. Sretni smo što smo i na ovaj način imali priliku promovirati pjesmu 'Ljubav je…'. Publika je pjevala s nama što znači da vole našu pjesmu, a nama to puno znači", izjavili su predstavnici BiH na Eurosongu 2016, piše Klix.ba.

Marija Šerifović, pobjednica Eurosonga 2007. godine., je gostujući nedavno u emisiji "Konačno petak!" na BHT 1 izjavila da će, ukoliko joj njene poslovne obveze budu dozvoljavale, doći u Štokholm te i na taj način podržati bh. predstavnike i svoje dugogodišnje prijatelje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije