VICTORIJINA ANĐELICA

Danas jedna od najtraženijih manekenki, a u svojim tinejdžerskim danima bila je ovisna o alkoholu

25.01.2020.
u 09:15

Nedavno je o tim problemima iz prošlosti otvoreno progovorila kako bi obilježila 10 godina otkako je trijezna.

Švedska 31-godišnja manekenka Elsa Hosk jedna je od najtraženijih manekenki i jedna od anđelica Victoria's Secreta koja unosne poslove reda jedan za drugim, no prije 10--ak godina nije joj išlo toliko sjajno. Naime, lijepa plavuša imala je problema s alkoholom još od tinejdžerskih dana, a uz to nikako nije mogla dobiti modne poslove. 

Nedavno je o tim problemima iz prošlosti otvoreno progovorila kako bi obilježila 10 godina otkako je trijezna. 

 

 

 

- Prije 10 godina bila sam potpuno izgubljena, nisam imala previše posla te sam se odlučila preseliti u New York koji je bio prevelik zagrljaj, zbog čega sam se dodatno izgubila. Trebalo mi je duže vrijeme da shvatim da je problem u meni - napisala je nedavno na svom Instagramu uz fotku 9 njezinih najdražih naslovnica poznatih svjetskih časopisa na kojima je ona. 

- Očistila sam se od poroka, otrijeznila i naučila da sam alkoholičar te da tu postoji čitav svijet u kojem ljudi žive trijezni. Upoznala sam nevjerojatne ljude i prijatelje te se polako ponovno pronašla. Ono što je došlo poslije jest nešto što nisam mogla ni zamisliti i na čemu ću biti vječno zahvalna - dodala je. 

Zaključila je s pozitivnom porukom ljudima koji se trenutno možda osjećaju izgubljeno poput nje nekada i poručila im da je sve u redu.

- Nadam se da ćete pronaći snagu da krenete dalje i pronađete sreću - napisala je Elsa. 

U toj objavi je priznala da je posljednju strašnu epizodu s alkoholom imala kad je imala 20 godina, kada je shvatila da tako dalje više ne može.

- Bila je to teška borba u početku, no i najbolja odluka koju sam ikada donijela - napisala je i dodala da se prije dvije godine ostavila i pušenja, iako i dalje nekad koristi električne cigarete. 

Plavokosu ljepoticu 2015. godine je osvojio osnivač brenda naočala District Vision Tom Daly. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije