Čapljinski zabavljač

Danijel Boto nakon nastupa: Napravio sam show koji je nasmijao žiri

RTL
10.05.2017.
u 14:19

Druga emisija Zvijezda donijela je pravi show u liku i djelu Danijela Bote. Čapljinski zabavljač, nekad česti sudionik emisija poput Red Carpet, poznat je u Hercegovini po svojim nastupima na kojima sve pršti od dobrog raspoloženja. No, to očito nije dovoljno za pjevački show kao što su Zvijezde. Prvo je pokušao s pjesmom Mate Bulića "Pozdravi je ti", a zatim je pjevao i svoju autorsku pjesmu "Nisam ko drugi". 

Remi mu je kazala kako je donio pozitivu, a Massimo ustvrdio kako je "devastirao melodiju". - Boto, jesi nešto smoto - komentirao je Tony Cetinski i dodao: "Nakon tvoje izvedbe osjećam se kao da me pregazio Mile s kombajnom".

Boto je na kraju otpjevao i "Duge noge" Lepe Brene, a žiri mu je rekao kako mu je prava karijera u stand-up komediji. Iako je rekao kako će mnogi biti razočarani jer nije prošao, Boto je zadovoljan nastupom. 

- Nakon prolaska u Zagrebu medu tisućama ljudi moj nastup u Zvijezdama završava u Beogradu. Nedovoljno inspiriran za nastavkom natjecanja napravio sam show koji je nasmijao žiri, pokazao sam onoliko koliko sam želio. Nastavak nije bio moguć radi mnogih gaža ugovorenih i snimanja nove pjesme. Vrijeme je da otkrijem naziv: "Hopa cupa". Cilj koji sam imao prije ulaska u show sam ostvario. Morao bih se osvrnuti na RTL TV s kojom svakodnevno komuniciram. Hvala im na svemu, na posebnom predstavljanju i mnogobrojnim medijima koje upućuju na mene - napisao je Boto na svom Facebook profilu, prenosi Vecernji.hr. 

Nastup možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije