hrvatska glazbenica

Danijela Martinović javila se na Instagramu: '15.7. sam donijela odluku da ću rođendan slaviti cijelu godinu'

Danijela Martinović
Zoe Sarlija/PIXSELL
13.01.2022.
u 14:21

- Moji prijatelji shvatili su moju odluku ozbiljno. Pokloni mi još uvijek pristižu... - napisala je glazbenica na Instagramu te stavila nekoliko stihova.

Glazbenica Danijela Martinović (50) na svojem je Instagramu otkrila zanimljivu informaciju.

Naime, Danijela je odlučila svoj rođendan slaviti cijelu godinu. Dodala je i da su njezini prijatelji shvatili tu odluku ozbiljno.

„15.7. donijela sam odluku da ću cijelu godinu slaviti svoj rođendan, a moji prijatelji shvatili su moju odluku ozbiljno. Pokloni mi još uvijek pristižu...“, napisala je glazbenica na Instagramu te stavila nekoliko stihova.

Inače, Danijela je prošle godine proslavila svoj 50. rođendan te je otkrila da se radilo o proslavi s najužim krugom ljudi u Sloveniji. 

Dodajmo i da je prošle godine odjeknuo prekid glazbenice i njezinog dugogodišnjeg partnera Petra Graše. Iako se puno nije oglašavala o ovoj vezi, opisala je kako se osjeća sada kada je slobodna nakon duljeg perioda.  

- Vrlo neobično iskustvo, učim letjeti. Sloboda je riječ koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osjećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi vjerna – rekla je.

Grašo je trenutno u vezi s Hanom Huljić s kojom očekuje i dijete.

Njenu objavu možete pogledati OVDJE

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije