EMOTIVNA PJEVAČICA

Danijela Martinović u iskrenoj objavi: 'Kao javna osoba uvijek sam bila prikazana na pogrešan način'

Instagram
22.07.2021.
u 18:04

Inače, pjevačica je prije nekoliko dana proslavila 50. rođendan koji je proslavila u slovenskoj Vipavi. Tada je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira sa šarenim balonima i rođendanskom tortom.

Pjevačica Danijela Martinović (50) pratitelje na Instagram profilu iznenadila je novim Storyjem u kojemu je bila vrlo emotivna. Inače to od pjevačice ne viđamo često, a u novoj objavi osvrnula se na njezinu želju za pisanjem.  "Počela sam pisati za sebe. To je bio jedan intuitivan način neke vrste iscjeljenja. Moj doživljaj svijeta je višeslojan i dubok, a često to nisam mogla iskomunicirati na pravi način. Kao javna osoba uvijek bih bila izrezana, skraćena, prikazana na pogrešan način, najbolji dijelovi mojih izjava su se micali kako bih se uklopila u neki zadani format. U jednom životnom periodu jednostavno sam počela pisati i više nisam mogla bez toga", napisala je Danijela u objavi.

Foto: Instagram

Inače, pjevačica je prije nekoliko dana proslavila 50. rođendan koji je proslavila u slovenskoj Vipavi. Tada je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira sa šarenim balonima i rođendanskom tortom. Podsjetimo, pjevačica i glazbenik Petar Grašo nedavno su prekinuli svoju ljubav dugu 24 godine. Par je posljednji put zajedno viđen u ožujku 2020. godine u zagrebačkom kinu Cinestar na predstavljanju Danijelinog albuma “Neopisivo”.

Tada ju je Petar zaljubljeno gledao iz prvog reda i pružio joj najveću podršku u nastajanju glazbene priče koju je tada predstavljala. Međutim, to nije bio slučaj mjesecima prije kada je u listopadu 2019. predstavljala knjigu “Šalabahter života - Neopisivo”.

Na promociji, koju je vodila poznata voditeljica Karmela Vukov Colić, u poznatoj zagrebačkoj knjižari Danijeli su mnogi došli iskazati potporu, ali ne i Grašo koji je tada izostao s velikog događaja u karijeri 50-godišnje pjevačice. Već se tada u estradnim krugovima počelo govoriti o ozbiljnijim problemima. No malo je tko mogao znati da će vrlo brzo prekinuti vezu. Svoju su ljubavnu priču započeli prije više od dva desetljeća. Sve ovo vrijeme o njoj su rijetko progovarali, ali činjenica je da se uz nju ne veže niti jedan skandal. Vezu nikada nisu okrunili brakom, a više su puta istaknuli da svoju intimu drže za sebe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije