emotivno

DANIJELU SU U PATNJI SPASILI STIHOVI: 'Kad mi je bilo teško, obraćala sam se Mrvici, svom nerođenom djetetu'

Foto: Instagram
1/2
03.11.2021.
u 22:13

Danijeli Martinović majčinstvo je bila dugogodišnja želja, a kako se ono nije događalo, pjevačica je utjehu našla u stihovima.

Danijela Martinović nije samo poznata splitska pjevačica, duhovna govornica, autorica slikovnica, a pogotovo ne samo bivša djevojka Petra Graše, makar jedino o tome čujemo u posljednje vrijeme.

Za one koji ne znaju, ona je i spisateljica, odnosno autorica poetskih zapisa.

'Neopisivo' je njena druga knjiga iz serijala 'Šalabahter života' koju je izdala prije dvije godine dok je 2016. izašao prvi dio. Iako je u svojoj glazbenoj karijeri u brojnim intervjuima otvoreno govorila o svom privatnom životu, iskrenost koju je donijela u 'Šalabahteru života' iznenadila je čitatelje te nikoga nije ostavio ravnodušim, piše Story.

U najemotivnijem dijelu knjige naslovljenom 'Neuručena pisma' Danijela se obraća svome nerođenom djetetu - Mrvici, kako ga zove u stihovima.

- Majčinstvo je za mene poprilično teška i osobna tema, a druge strane, s obzirom na to da sam pjevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom djetetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osjećaj da nemaju ni početak ni kraj, osjećaj da ćete ostati vječno zaglavljeni u pukotini vremena. Željela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine - pričala je Danijela za Jutarnji prije par godina o ovoj vrlo osjetljivoj temi.

- Dijete je moja velika želja, to nikad nisam krila, ali to se iz nekog razloga još nije dogodilo. Nisam odustala od toga da budem majka, ali sam isto tako prihvatila činjenicu da ću moći biti sretna iako se to nikad ne dogodi, rekla je u jednom starom intervjuu za Jutarnji.

Makar je ove godine prekinula više od dva desetljeća dugu vezu s Petrom Grašem, doznala da joj je bivši u vezi s Hanom Huljić, Danijela danas živi punim plućima, a sudeći prema njenim Instagram objavama, odavno je u sebi i svojoj okolini pronašla mir.

Previše se ozbiljno shvaćamo... Shvatila sam kako je jedino važno to da smo mirni unutar sebe, da poklonimo drugom čovjeku, stvorenju, malo pažnje, osmijeh, neku lijepu riječ jer upravo su ti mali trenuci ono što čini život sretnim - stoji u njenoj posljednjoj objavi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije