SVE GLASNIJA ŠUŠKANJA

Demi Moore i John Travolta novi su holivudski par, spojio ih je njezin bivši suprug

16.09.2021.
u 21:44

Bruce i John prijatelji su već godinama, a kada mu je Travolta priznao da je spreman za novu ljubav nakon smrti supruge, glumice Kelly Preston, Willis je predložio druženje s Demi.

Kako prenose strani mediji, glumac John Travolta (67) i glumica Demi Moore (58) novi su holivudski par. -Sjedili su za stolom u kutu, osvijetljeni samo svijećama. Izgledalo je jako romantično, puno su se smijala i čak su se držali za ruke- ispričala je konobarica jednog restorana na Floridi gdje su nedavno viđeni zajedno, a navodno ih je spojio njezin bivši muž Bruce Willis (66).

Naime Bruce i John prijatelji su već godinama, a kada mu je Travolta priznao da je spreman za novu ljubav nakon smrti supruge, glumice Kelly Preston, Willis je predložio druženje s Demi.

Podsjetimo, Demi iza sebe ima tri propala braka. Prvi suprug joj je bio glazbenik Freddy Moore s kojim je u braku bila pet godina, od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda je zadržala njegovo prezime. Dvije godine nakon razvoda, 1987. udala se Brucea Willisa s kojim je dobila tri kćeri, a par se razveo 2000. godine.

Nekoliko godina kasnije, 2005. pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi glumac Ashton Kutcher, a njihov brak potrajao je do 2013. godine, a glumica nakon toga nije bila u ozbiljnoj vezi. Travoltina supruga, glumica Kelly Preston preminula je prošle godine nakon dvogodišnje borbe s karcinomom dojke za koju javnost nije znala. John i Kelly u braku su bili 28 godina, a dobili su troje djece. Njihov najstariji sin Jett život je izgubio u tragičnoj nesreći 2009. godine, a glumac s gubitkom sina i supruge još nije pomirio pa im često na društvenim mrežama posvećuje objave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije