BIVŠA SUPRUGA

Demi Moore otkrila nove detalje o stanju Brucea Willisa: 'Važno je biti uz njega'

Demi Moore i Bruce Willis
instagram
03.02.2024.
u 08:20

Njih dvoje, iako su se razveli, ostali su u jako dobrim odnosima te se i dalje jako često druže s obitelji

Američki glumac Walter Bruce Willis (68) 2022. godine povukao se iz glume nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje, a njegova bivša supruga Demi Moore (61) sada je otkrila novosti u zdravstvenom stanju. 

"Mislim da je, gledajući sve, on zapravo jako dobro. Reći ću ono što govorim i svojoj djeci, a to je da je važno biti uz njega", rekla je Moore tijekom gostovanja u emisiji Good Morning America.

Njih dvoje, iako su se razveli, ostali su u jako dobrim odnosima te se i dalje jako često druže s obitelji. Podsjetimo, u početku se čač šuškalo da se Moore uselila s Willisom i njegovom suprugom i djecom kako bi im pomogla brinuti se o njemu. No, odmah su te glasine demantirale i Moore i Willisova supruga Emma Heming Willis.

- Hajmo stati na kraj tim glasinama. To je stvarno glupo. Molim vas, prestanite – napisala je Emma na Instagramu uz fotografiju jednog medijskog naslova .

I Demi je demantirala ove glasine. Naime, njezin glasnogovornik izjavio je za Radar Online da glumica nije posvećena suživotu s Bruceom i Emmom, ali da unatoč tome, ‘nikada nije napuštala‘ svog bivšeg supruga te da je uvijek tu za njega i njegovu obitelj.

Inače, javnost je o glumčevoj bolesti i stanju izvijestila njegova obitelj. Naime, glumcu je prvo, u proljeće prošle godine, dijagnosticirana afazija, a bolest je napredovala. O promjeni ponašanja glumca govorilo se i ranije, a u posljednje vrijeme njegovi najbliži upućuju druge kako se glumac osjeća te otkrivaju detalje o bolesti. Kako kaže njegova kći Tallulah, cilj im je osvijestiti druge o demenciji.

- U jednu ruku, to je tko smo mi kao obitelj, ali u isto je vrijeme jako bitno za nas da širimo svijest o FTD-u.  Ako možemo uzeti nešto s čim se borimo kao obitelj i individualno kako bismo pomogli ljudima, da to preokrenemo i napravimo nešto lijepo oko toga, to je jako posebno za nas - rekla je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije