kraj najbrutalnijeg hollywoodskog razvoda

Depp i Amber postigli nagodbu od 10 milijuna dolara

Johnny Depp
Big Pictures/Pixsell
16.08.2016.
u 19:34

Samo dan nakon što su u javnost dospjele fotografije koje dokazuju da si je Johnny Depp odrezao vrh prsta i vlastitom krvlju svojoj supruzi po zidu pisao ljutite poruke, postignuta je nagodba u trentno najbrutalnijoj hollywoodskoj brakorazvodnoj parnici.

Kako doznaje Daily Mail, Depp je Amber pristao isplatiti svotu od gotovo 10 milijuna dolara, a sve kako bi "što prije završio s tom pričom". Dok insajderske informacije govore da je Deppu dosta toga da mu se ime povlači po tabloidima, par je izdao i službeno, zajedničko priopćenje.

"Naša je veza bila vrlo strastvena i povremeno nestabilna, ali uvijek u znaku ljubavi", stoji u priopćenju, u kojem se napominje i da će Amber dobiveni novac donirati u humanitarne svrhe, a nitko od njih se po ovom pitanju "više neće oglašavati u javnosti".

"Nijedna stranka nije lagala niti je iznosila lažne tvrdnje kako bi se financijski okoristila. Ni u jednom trenutku nije postojala namjera nikome nanijeti fizičku niti emocionalnu bol. Amber Johnnyju želi sve najbolje u budućnosti", stoji između ostalog u zajedničkoj izjavi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije