poslušajte

VIDEO Dino Merlin objavio novu pjesmu "Mi"!

29.10.2020.
u 21:46

Dino Merlin snimio je novu pjesmu "Mi" i snimio spot za nju. Ovo je prvi singl s predstojećeg dvanaestog po redu albuma ovog kantautora.

Videospot u čijoj su realizaciji sudjelovali umjetnici iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije predvođeni redateljicom umjetničkog imena Kukla, sniman je u Porto Montenegru, marini i nautičkom naselju u bokokotorskom zalivu, koji je pod zaštitom UNESCO-a, te prvom One&Only resortu u Europi, koji se otvara u proljeće 2021. godine, piše Klix. 

"Pjesma je puna života, optimizma, nade i vjere u bolje sutra. 'Mi', najavljuje novo vrijeme, vrijeme u kojem više nego ikad trebamo biti 'Mi', jer samo tako možemo prevladati nedaće koje život postavlja pred nas", kaže Dino Merlin.


 

Glazbu za tekst Dine Merlina zajednički potpisuju Dino Merlin i Mahir Beathouse, dok su aranžman radili Ozan Bayraşa i Adis Sirbubalo.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?