NAstavak suradnje

“Dior” ostaje uz Deppa, ne smeta im presuda protiv britanskog tabloida

29.11.2020.
u 15:05

Stručnjaci za odnose sa javnošću smatraju da je Dior trebao prekinuti saradnju s Johnnyjem Deppom, no razumiju zašto nije

 

Glumac Johnny Depp nakon poraza na sudu protiv britanskog tabloida The Sun počeo je gubiti podršku kompanija s kojima surađuje, no jedan ga brend ipak nije napustio.

Dior je odlučio zadržati Johnnyja Deppa kao lice svoje kolonjske vode Sauvage. Podsjećamo, glumac je morao napustiti franšizu o čarobnjacima jer ga je Warner Bros zamolio da prekine suradnju s njima.

Dior je normalno emitirao svoju promo poruku u kojoj Johnny Depp svira gitaru na britanskim malim ekranima. Reklama se emitirala tijekom emisije “The Great British Bake Off”.

Modni div tako je stao na Deppovu stranu bez obzira na njegov poraz na britanskom sudu koji smatra da časopis The Sun nije oklevetao glumca kad ga je nazvao nasilnikom zbog fizičkih napada na Amber Heard dok su još bili u braku.

Stručnjaci za odnose sa javnošću smatraju da je Dior trebao prekinuti saradnju s Johnnyjem Deppom, no razumiju zašto nije. Čini se kako kompanija pokušava iskoristiti situaciju za vlastitu promociju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije