AZIZ ANSARI

Dobitnik Zlatnog globusa demantirao optužbe za seksualni napad

15.01.2018.
u 17:15

U izjavi za portal Babe, djevojka je kazala kako je "Ansari iskoristio, te kako je imala najgore iskustvo s muškarcima ikada". Glumac je to demantirao, te rekao kako je sve bilo obostrano.

Američki glumac Aziz Ansari (34) demantirao je optužbe o "seksualnom napadu", te izjavio kako je "iznenađen i zabrinut". Glumca koji je nedavno nagrađen Zlatnim globusom za maestralnu seriju "Master Of None" optužila je stanovita 23-godišnja djevojka, koju je upoznao nakon dodjele nagrade Emmy prošle godine. U izjavi za portal Babe, kazala je kako je "Ansari iskoristio, te kako je imala najgore iskustvo s muškarcima ikada". Glumac je to demantirao, te rekao kako je sve bilo obostrano.

Ansari i 23-godišnjakinja izmijenili su brojeve na zabavi nakon Emmyja i dopisivali se tjedan dana, nakon čega su izašli. Nakon večeri otišli su u Azizov stan u New Yorku, a on je tada stavio ruku na njene grudi i počeo se skidati. Djevojka mu je tada rekla da uspore, a on je odgovorio da ide po kondom. Po njenim riječima, tada ju je Aziz nastavio ljubiti, i došlo je do oralnog seksa. Zatražio je da i ona to napravi njemu, a kako je rekla, to je i napravila kratko. Aziz je tada počeo gurati prste u njeno grlo i stavljati njenu ruku na svoj penis. - Mumljanjem i odgurivanjem dala sam mu do znanja da mi nije do toga. rekla sam mu da mi je do seksa i onda smo se oboje obukli - rekla je djevojka. Tada su počeli gledati TV, no Aziz je ponovno pokušao skinuti hlače djevojci. Nakon toga ona je otišla. Portalu je rekla kako je kući došla u suzama. Aziz joj je sutra napisao poruku kako mu je bilo lijepo, te kako bi se mogli ponovno naći. - Odgovorila sam mu da je možda bilo lijepo njemu, ali ne i meni. Ignorirao je moja neverbalna upozorenja i pokušao me iskorisititi - rekla je djevojka. Nakon toga se više nisu našli. Glumac i komičar napisao je izjavu za medije u kojoj je napisao: - Prošlog rujna upoznao sam djevojku s kojom sam izmijenio brojeve. Nakon nekoliko dana otišli smo na večeru, a nakon toga je došlo do seksualne aktivnosti, koja je po svim indikacijama bila konsenzualna. Idući dan sam dobio poruku od nje u kojoj je napisala kako, iako se sve činilo u redu, osjećala se neugodno. Kada sam to čuo osjećao sam se neugodno i zabrinuto. Ispričao sam joj se, iako nisam dijelio isto viđenje događaja kao i ona - kazao je Ansari i dodao kako i dalje podržava kampanju "vrijeme je isteklo", kojom se podržavaju žene žrtve seksualnih napada.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije