Razdvojeni zaručnici

Dok Hauser svira po Americi, Jelena Rozga pokazuje guzu

Foto: Instagram
1/4
02.08.2017.
u 10:22

Nije more toliko, veliko ni duboko, napisala je Jelena, a osim stihova Magazinove pjesme svima je poručila da uživa u životu. Za to vrijeme, njezin 'vječni zaručnik' je na američkoj turneji

Iako su njezine kolegice već pokazale svoje jednodijelne kupaće kostime, Jelena Rozga (39) se tek sad odlučila za taj korak. Pjevačica je hit badić nabavila u plavoj boji.

Foto: Instagram/Wanda Nara

- Nije more toliko, veliko ni duboko - napisala je Jelena, a osim stihova Magazinove pjesme svima je poručila da uživa u životu. Za to vrijeme, njezin je 'vječni zaručnik' Stjepan Hauser (31) na američkoj turneji, piše 24sata.hr. 

U svom natrpanom rasporedu par je ipak pronašao vremena za zajednički odmor. Zaljubljena pjevačica tada se pohvalila zajedničkom fotkom sa svojim odabranikom no on joj nije 'vratio istom mjerom'.

Dok su im pratitelji zavidjeli na ljubavnoj idili, Hauser je podijelio fotografiju na kojoj na istom luftiću uživa sa psom.

Foto: Instagram/Wanda Nara

- Jelena objavljuje slike s tobom, ti sa psom - krizirao je jedan pratitelj glazbenika.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije