TERMIN SE BLIŽI

Dok je on u Australiji, supruga kralja estrade priprema se za porod, a zna se i ime prinove

Marko Lukunić/Pixsell
09.11.2019.
u 14:11

Popularni Jole ovih dana pjeva za hrvatsku dijasporu u Australiji i Americi, a njegova trudna supruga Ana odbrojava tjedne do odlaska u rodilište.

Jole je trenutno na turneji na dva kontinenta, a uz njegovu suprugu Anu, koja će se za manje od mjesec dana zaputiti u rodilište i roditi njihovo četvrto dijete, su njihove kćeri Iva, Ema i Tia. Kako piše Gloria, brojne pripreme za dolazak sinčića privode se kraju, a čeka se i Jolu da se vrati s turneje.

- Nedavno smo napokon odabrali ime za našeg dječačića. Ne znam kako je u drugim obiteljima, ali mi smo gotovo pola godine tražili ime koje će zadovoljiti i nas i naše djevojčice - piše Ana u svom trudničkom dnevniku za spomenuti magazin. Najponosnija sestra je Iva jer će njezin braco biti njezin imenjak - Ivan.

Osim toga, nosit će ime Jolinog oca pa djeda jako veseli što će se prvi unuk zvati po njemu, ali par je odlučio da će dječačić imati dva imena. 

- Odmah smo dogovorili da će sin imati dva imena, sad moramo odlučiti o ovom drugom. Razmišljamo o nekom tradicionalnom dalmatinskom, poput Luka i slično - otkrila je.

Podsjetimo, par je u lipnju otkrio da im na svijet stiže četvrto dijete. - Ne mogu riječima opisati koliko sam radostan što me opet čekaju pelene, dudice, bočice...Pjevanje je moja velika ljubav bez kojeg ne mogu zamisliti ni jedan dan, ali ništa mi nije sveto kao obitelj - kazao je tada pjevač za Gloriju dok je njegova supruga bila u trećem mjesecu trudnoće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije