OTKRIO JE

Dok Severina radi u Hrvatskoj, Kojić uživa u Mostaru

Foto: Sanjin Stukić/PIXSELL
1/2
22.09.2020.
u 08:53

Kojić se sada najviše druži s obitelji, točnije sa svojom tetom Verom i njezinim kćerima. S tetom i sestričnom Karlom je bio u Mostaru, te je to pokazao i na Instagramu.

Iako je Severina u Zagrebu, po objavama na Instagramu se čini da se njezinom suprugu Igoru ne žuri provesti što više vremena s njom. Naime, nogometni menadžer je bio u Hrvatskoj i Hercegovini, no na društvenim mrežama nije objavio niti jednu fotografiju sa Severinom, a ni ona s njim.

Kojić se sada najviše druži s obitelji, točnije sa svojom tetom Verom i njezinim kćerima. S tetom i sestričnom Karlom je bio u Mostaru, te je to pokazao i na Instagramu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"S dušom grad, vječno mlad, moj rodni Mostar", napisao je uz objavu.  Kojić je prije nekoliko tjedana  objavio i fotografiju na kojoj je u društvu sa sestričnom Katjom Milas, a iza njih se vidi Skradin i tako je Severinin suprug otkrio da je nakon posjeta rodnom Mostaru stigao u Hrvatsku.

Da postoje nesuglasice kod ovog bračnog para dala je do znanja i Severina nakon što je ispod jedne od objava svog supruga napisala da su njegovi pokrovitelji Dragan i Olja, a kasnije je tu objavu izbrisala. Mediji u Srbiji pisali su i kako se Severina u Beogradu posvađala s Igorovim roditeljima i sugerirala im je tada da obnove kuću i bazen i tu je došlo do trzavica.

Hrvatska pjevačica sredinom kolovoza otkrila je da ima koronu, a nedavno se i prvi put pojavila u javnosti nakon boravka u samoizolaciji i potvrdila je da se dobro osjeća. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?