drugi posjet

Đoković ponovno posjetio Visoko: Sad sam tu sa suprugom, a idući put ćemo doći i s djecom

Foto: Klix
1/2
13.10.2020.
u 14:35

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković danas je sa suprugom Jelenom ponovno posjetio Visoko i Arheološki park Ravne 2. Posjetom su bili iznenađeni i Visočani, a Đoković je u opuštenom raspoloženju imao vremena za smijeh, razgovor, fotografiranje i podjelu autograma.

Ovo je drugi posjet Novaka Đokovića Visokom i Arheološkom parku Ravne 2, a u izjavi za medije je kazao kako je u Visoko ponovno došao zbog Semira Osmanagića, piše Klix.ba. 

"Ovdje sam ponovno zbog Semira i njegovog gostoprimstva i domaćinstva. Nakon što sam prvi put bio s roditeljima, evo danas sam tu sa suprugom Jelenom s obzirom na to da nam se pružila mogućnost nakon karantene. Uživao sam u prvoj posjeti i zaista sam jedva čekao da se vratim. Sada sam tu sa suprugom, a idući put ćemo doći i s djecom", kazao je Đoković.

Na pitanje postoji li posebna energija u Visokom, Đoković je kazao kako Balkan ima veliko blago, a da Semir već 15-ak godina pokušava objasniti o čemu se tu radi.

Na kraju je kazao kako u Bosni i Hercegovini ostaje nekoliko dana nakon čega će otići u Srbiju.

"Sezona još uvijek nije završena, bit ću neko vrijeme u Srbiji, ali dolazit ću ovdje. Ovo već nekako smatram svojim drugim domom", izjavio je prvi tenisač svijeta.

Na kraju je kazao kako je na odmor u BiH došao sa samo jednim reketom koji je poklonio Osmanagiću te mu je jedini plan narednih dana uživati u BiH i Srbiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije