KOMENTARI PLJUŠTE

Doris Pinčić dobila neobičan kompliment od obožavatelja, evo što mu je odgovorila

Foto: Instagram
1/3
13.11.2020.
u 19:43

Među komentatorima se našlo i udvarača. - O lipa mamice, novinarko, glumice. Da sam bija tvoj prije bi se ubija nego te vara a kamoli ostavija, nikad boga mi, života mi moga, napisao joj je obožavatelj, referirajući se na njen ovogodišnji razvod od Borisa Rogoznice nakon sedam godina braka.

Doris Pinčić na Instagramu prati više od 250 tisuća ljudi, koji je redovito obasipaju komplimentima. HRT-ova voditeljica najčešće ne odgovara ne te komplimente, no ovaj put ju je komentar toliko nasmijao, da je na njega reagirala. 

Hladna, maglovita jutra i duuugi semafori-zagrebačka jesen. Kako mi se držite u ovom svemu oko nas, ali onako iskreno, napisala je Doris.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Ne mogu te opivat ni Karan i Điboni skupa, napisao joj je obožavatelj, a ona mu je ogovorila emotikonima koji umiru od smijeha. 

Među komentatorima se našlo i udvarača.

- O lipa mamice, novinarko, glumice. Da sam bija tvoj prije bi se ubija nego te vara a kamoli ostavija, nikad boga mi, života mi moga, napisao joj je obožavatelj, referirajući se na njen ovogodišnji razvod od Borisa Rogoznice nakon sedam godina braka.

Podsjetimo, nakon razvoda otkrilo se kako je Boris dok je bio u braku izmjenjivao lascivne poruke i nalazio se s pjevačicom i bivšom dominom Alex Ognjenom,a ona je to i priznala medijima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije