LIJEPI TRENUCI

Doris Pinčić pokazala kako uživa nakon razvoda: '‘Kakvih lijepih dana ima na ovom svijetu’

Instagram
03.09.2020.
u 07:08

- Nema ljepšeg trenutka za majku nego biti uz svoju djecu koju ti je sam Bog darovao, bio je samo jedan od raznježenih komentara njenih pratitelja

Doris Pinčić nakon sedam godina braka razvela se od bivšeg supruga Borisa Rogoznice, a sudeći po društvenim mrežama, sve slobodno vrijeme provodi sa sinom Donatom i kćerkicom Gitom. 

Doris je na Instagramu objavila fotografiju snimljenu u vrtu njihove kuće u okolici Zagreba.

- Kakvih lijepih dana ima na ovom svijetu - napisala je Doris pokraj fotografije na kojoj leži zagrljena s djecom.

- Nema ljepšeg trenutka za majku nego biti uz svoju djecu koju ti je sam Bog darovao, bio je samo jedan od raznježenih komentara njenih pratitelja. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, nakon što su Doris i Boris objavili kako se razvode,  u javnost dospjela prepiska između zagrebačke glazbenice i bivše domine Alex Ognjene.

– Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ''muškim hormonima'' i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana – rekao je za Story zadarski kantautor, 33-godišnji Boris Rogoznica.
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije