VODITELJICA I GLUMICA

Doris privukla pažnju novom objavom, pratiteljica upozorila: 'Pazi da ne postaneš umjetna'

21.11.2020.
u 18:26

U najnovijoj objavi omiljena voditeljica Doris Pinčić pozira s čašom svježeg soka od naranče u krevetu te daje savjete kako očuvati imunitet. Broji oko 250 tisuća pratitelja koji svakodnevno komentiraju njezine objave iz svakodnevnice koju Doris rado s njima dijeli. Ipak, na posljednjoj fotografiji, pratiteljica joj se obratila s jednom molbom.

- Prirodna ljepotica i pazi na sebe da ne psotaneš umjetna. Umjetnih imamo i previše - napisala joj je dobronamjerno, a komentari poput "Lijepa, oko moje lijepo", "Predivna si", "Pre pre", "Ljepotica" nastavili su se nizati.

Jedna je od najomiljenijih Hrvatica na Instagramu, a mnoštvo pratitelja prikupila je unazad pet godina otkako se pridružila toj brzo rastućoj mreži. Podsjetimo, Doris je nedavno zabrinula pratitelje nakon što se s nogama punim ogrebotina i modrica pojavila u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'. Kanije je otkriveno da je pala s motora tijekom snimanja emisije u vlastitoj produkciji. Tada je poručila svojim obožavateljima: "Malo sam pala na snimanju, ali sve je u redu."

Voditeljica je, naime, snimala na Ižu novi video za svoj projekt Kuhinja babe Eve i podijelila je fotografiju na kojoj vozi motor marke Tomos i ubrzo je napisala na Instagramu i ovu rečenicu: Padovi su prirodan dio života, karakter je ono kako reagiraš na njih - rekao je netko puno pametniji od mene, ne znam tko, ali kupujem.

Za Doris je ova godina puna uspona i padova na privatnom i poslovnom planu. Nakon dugo godina vjernosti RTL-u ove godine se oprostila od njih i prihvatila poziv HRT-a da vodi emisiju "Dobro jutro, Hrvatska". Na privatnom planu vijesti nisu bile baš tako lijepe kao ove na poslovnom i prije nekoliko mjeseci Doris Pinčić i Boris Rogoznica objavili su kako se razvode. Nakon što su fotografije njezinih ozljeda dospjele u javnost brojni obožavatelji voditeljici su poželjeli brz oporavak.
 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije