''LA DOLCE VITA''

Drastična promjena! Monica Bellucci pokazala novi imidž i oduševila pratitelje: 'Najljepša žena na svijetu'

28.05.2022.
u 16:06

Talijanska glumačka diva Monica Bellucci (57) godinama slovi za jednu od najljepših žena svijeta i oduševljava svojim prepoznatljivim izgledom i prirodnom ljepotom, no sada je odlučila promijeniti imidž. Monica je na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija sa snimanja, a kako je otkrila inspiracija je bio kultni film ''La Dolce Vita''

Talijanska glumica Monica Bellucci (57) godinama slovi za jednu od najljepših žena svijeta i oduševljava svojim prepoznatljivim izgledom i prirodnom ljepotom, no sada je odlučila promijeniti imidž. Naime, zanosna Talijanka svoje je prepoznatljive smeđe uvojke obojila plavo za potrebe snimanja naslovnice za francuski magazin ''Madame Figaro''. Monica je na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija sa snimanja, a kako je otkrila inspiracija je bio kultni film ''La Dolce Vita'' te je cilj bio da glumica što više podsjeća na lik Silvy iz filma.


Sudeći po komentarima, ova iznenadna promjena oduševila je brojne obožavatelje koji su joj uputili brojne komplimente. ''Predivna'', ''Uvijek izgledaš sjajno'', ''Izgledaš kao Cate Blanchett'', ''Ljubav na prvi pogled'', ''Najljepša žena na svijetu'', ''Wow'', ''Savršena'', ''Kraljica'', ''Jednostavno divna'', ''Magična'', samo je dio komentara. Podsjetimo, glumica je nedavno progovorila o starenju, vježbanju i dijetama. Monica je priznala da ne voli rigorozne dijete i treninge, a povremeno ode na pilates. Kada to zahtjeva uloga, onda vježba redovito i regulira prehranu, no nikada ne pretjeruje, sve u granicama normale. -Stvarno se ne opterećujem, uvijek sam bila žena s oblinama, nikada jako mršava, takva sam prirodno. Želim ostarjeti na normalan način, a kada imaš 50 ili 60 godina, nemaš iste potrebe kao kada si imao 20. Promijeniš se, dobiješ dijete i perspektiva ti se mijenja, ti odlaziš na drugo mjesto- rekla je glumica pa otkrila kako smatra da se ljudi moraju pomiriti sa starenjem. - Postoji mnogo različitih trenutaka u životu. Kad si jako mlad, imaš ono što u Francuskoj zovu 'la beauté du diable', ljepotu đavola, koja je sasvim prirodna, to je ljepota mladosti, ljepota biološkog trenutka u tvom životu. No, život ide dalje. Naš izgled stari i s time se moramo pomiriti, tu ne možemo ništa učiniti. No, u isto vrijeme imamo sreće jer ako ostarimo, znači da imamo dug život. Kako tijelo ide stari, naša duša raste- dodala je Monica. Inače, prije glumačke karijere Monica je izgradila manekensku karijeru koju je započela sa 16 godina. Prvi modni angažman bio joj je za talijansku modnu kuću Dolce & Gabbana s kojom surađuje i danas, a potom je u New Yorku i Parizu nosila revije za druge velike dizajnere.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije