IVAN HERCEG I ECIJA OJDANIĆ

Druženje iza kojeg se krije zanimljiv detalj

Ivan Herceg
Instagram
12.10.2016.
u 15:48

Zahvaljujući ulogama u popularnim telenovelama, zagrebački glumac Ivan Herceg (34) bio je jedan od omiljenih hrvatskih glumaca, no posljednje četiri godine nakon glavne uloge u sapunici 'Larin izbor' kao da je odlučio pauzirati od televizijskih projekata, a čini se i od glume. No jedna fotografija na Instagramu glumice Ecije Ojdanić otkriva da se Herceg vraća na male ekrane. Fotografija je nastala na setu serije 'Zlatni dvori' Nove TV u kojoj bi se uskoro trebao pojaviti i Ivan, piše Tportal.

Njih dvoje zbližili su se na setu sapunice 'Larin Izbor' koju su snimali dvije godine, a kako stvari stoje, opet će surađivati. Ivan se posljednjih godina povukao sa scene, a posljednjih godinu dana uglavnom je bio u medijima zbog veze s bivšom manekenkom i scenografkinjom Anitom Dujić. Prije Anite bio je naklonjen ljepoticama poput Tajane Jurić, Zrinke Cvitešić i Petre Dugandžić. Sa svima njima ostao je u prijateljskim odnosima. Posljednji Hercegov angažman bio je na izboru za Best Model Zagreba na kojem je s bratom sjedio u žiriju.  

Vrlo skroman i povučen Ivan ne mari mnogo za popularnost, puno više cijeni miran obiteljski život što je jednom istaknuo kao svoju životnu misiju: 'Ostvariti sebe da bih se mogao brinuti za druge, imati obitelj i dobro odgojiti dijete te na taj način iza sebe ostaviti pozitivan trag', objasnio je Herceg svoje ciljeve.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije