Ljubav od srednjoškolskih dana

Dugo skrivana tajna: Ed Sheeran i njegova supruga uskoro će postati roditelji

12.08.2020.
u 14:41

Iako su poprilično tajnoviti i svoju intimu već godinama uspješno kriju od znatiželjne javnosti, britanski mediji došli su do informacije da će Ed Sheeran i njegova supruga Cherry Seaborn uskoro postati roditelji. Sretne vijesti o trudnoći saznali su još na početku karantene, a sada ih svega nekoliko sedmica dijeli od rođenja prvog djeteta.

U braku su dvije godine, a u vezi od ranih srednjoškolskih dana. Trenutno su u posljednjim pripremama za dolazak bebe na svijet, a već i pripremaju svoj dom za dolazak nasljednika ili nasljednice.

– Ed i Cherry su jednostavno presretni i izuzetno uzbuđeni, no kao što znate sve to vole držati u svom krugu ljudi i porodice. Karantena im je dobro poslužila kao izgovor da nigdje ne izlaze, pa je rijetko ko od prijatelja znao da će uskoro postati roditelji, no kako se bliži termin tako su rekli onima najbitnijima – rekao je izvor za Daily Mail.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije