ZA SVE GENERACIJE

Dvanaest novih filmova koje trebate pogledati u prosincu

28.11.2020.
u 21:06

BBC je sastavio listu od 12 filmova koji će svjetlo dana ugledati u posljednjem mjesecu ove godine, a koje svakako trebate pogledati.

Krajem prosinca u kina i na streaming platforme stiže film "Wonder Woman 1984". U glavnim ulogama pojavit će se Gal Gadot, Kristen Wiig i Chris Pine. Film će biti dostupan na HBO-u i u kinima.
"Ma Rainey’s Black Bottom" će biti predstavljen sredinom prosinca na Netflixu, a gledatelje će vratiti u Chicago 1927. godine. Producent filma je Denzel Washington, a u glavnoj ulozi pojavit će se Viola Davis.
BBC predlaže i "Promising Young Woman", koji stiže krajem 12. mjeseca, kao i "Another Round", koji će u nekim zemljama biti dostupan već početkom prosinca.
Na Netflixu od 23. prosinca možete uživati u novoj avanturi kroz post-apokaliptičnu budućnost. U pitanju je film "The Midnight Sky" u čijoj je glavnoj ulozi George Clooney.
Osim Clooneyjevog filma, na ovu popularnu platformu uskoro stižu i "The Prom" "News of the World".
Jedan od kandidata za nagradu Oscar je film "Nomadland", koji će 4. prosinca biti dostupan u SAD-u i Kanadi, a krajem mjeseca u ostalim zemljama.
Na popisu je i Pixarov animirani film "Soul", kao i "David Byrne’s American Utopia""Wolfwalkers" i "Mank".

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije