Istanbulu

Džejla Glavović u kreacijama Belme Tvico Stambol

dfafsa
03.11.2015.
u 11:04

Bh. dizajnerica Belma Tvico Stambol je u razdoblju od 20. do 24. listopada 2015. godine boravila u Istanbulu kao jedina bh. predstavnica na svjetski priznatom modnom sajmu trendova za sljedeću sezonu Premier Vision

Na sajmu su predstavljeni trendovi za sezonu jesen/zima 2016/2017, a učestvovalo je više od 200 izlagača iz Turske, Italije, Indije, Grčke, Bugarske i drugih zemalja. U njenom timu nalazili su se manekenka Džejla Glavović, frizer Admir Karišik, fotograf Eldar Nurković i Adi Stambol, a ekipa je vrijeme prije i poslije sajma iskoristila i za snimanje prvog dijela nove Haute Couture kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2016. Snimanje je rađeno na nekoliko lokacija u Istanbulu poput Ortakoya, Arnavutkoya, pored Galata kule, pored Aja Sofije, kao i u staroj željezničkoj postaji, odakle je polazio čuveni Orient Express, a nisu ga pokvarili ni loši vremenski uvjeti poput kiše i vjetra. Za frizuru i šminku bio je zadužen Admir Karišik, a ekipa je prilikom snimanja privukla veliku pozornost prolaznika koji su zastajali i fotografirali set snimanja. Sljedeći dio kolekcije koju će činiti Ready to Wear stvari će biti snimana poslije Nove godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije