Svatovi godine u Livnu

Ekskluzivna snimka s Rimčevog vjenčanja! Ovaj je trenutak ganuo brojne

mate rimac
28.07.2021.
u 14:35

Vjenčanje Mate Rimca (32) i Katarine Lovrić (29) i dalje je glavna tema o kojoj se ne prestaje govoriti. Mate je za vjenčanje odabrao karirano plavo odijelo,a njegova supruga Katarina dugu haljinu s puf rukavima. Sudbonosno da su izrekli u crkvi u Livnu odakle su oboje rodom, a poseban trenutak iz crkve možete pogledati u ekskluzivnom videu na ovom linku.

Bilo je posebno vidjeti uzvanike pune emocija kako snimaju taj trenutak Katarinina ulaska u crkvu, govori nam Filomena Puljiz koja je za mladence zapjevala u crkvi, a riječi hvale ima i za organizaciju vjenčanja koje je, kako kaže, bilo na svjetskoj razini.

– Lokacija i organizacija, ma sve je bilo posebno. Katarina je predivna žena, njezina osobnost i stas stvarno su nešto posebno, a tako je organizirala i vjenčanje, nije se brinula što će drugi reći, sve je bilo baš u njihovu stilu. Vjenčanica je stvarno bila predivna, a Mate je bio Mate, nosio je ono što mu se sviđa, a sve se opet savršeno uklopilo. Bio je to spoj modernog i tradicionalnog, stvarno je bilo za svakoga ponešto- rekla nam je Filomena, čiji je moćan vokal očarao Katarinu prije nekoliko godina na jednoj svirci u Splitu.

– Kate me nazvala i rekla da se udaje te pitala hoću li pjevati na njenoj svadbi. Naravno, nisam je mogla odbiti. Dala mi je potpunu slobodu oko izbora pjesama, ja sam joj poslala popis koji joj se odmah svidio tako da smo to vrlo brzo dogovorile- dodala je mlada pjevačica koja će od jeseni preseliti u Ameriku gdje će se školovati na Berklee College of Music u Bostonu, što joj je bio san od malena.

–  Želim se školovati i biti što bolja u onome što radim, a to je pjevanje. Također, voljela bih da moja priča bude vjetar u leđa djevojčicama koje se možda boje ili nemaju dovoljno podrške i da mogu vidjeti kako se snovi mogu živjeti – istaknula je Filomena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?