NAPUŠTA ZAGREB

Ella Dvornik emotivno o tome što joj je najteže palo u selidbi: 'To me baš jako zaboljelo'

Instagram
21.05.2021.
u 19:46

Unatoč tome što joj je ovo treća selidba, čini se kako joj to nimalo ne olakšava. Naime, rekla je da joj je ovo razdoblje jako stresno, a sada je na Instagram storyjima napisala zapravo koliko joj sve teško pada.

Blogerica Ella Dvornik (30) svakodnevno dijeli trenutke iz svog privatnog života na društvenim mrežama. Ovog puta Ella se sprema na selidbu,i to treću otkako su u Hrvatskoj. U rujnu prošle godine otkrila kako ima sve manje strpljenja za život u Zagrebu te da s obitelji planira preseliti u Istru. U travnju ove godine otkrila je da je sa Charlesom konačno završila potragu za kućom. Unatoč tome što joj je ovo treća selidba, čini se kako joj to nimalo ne olakšava.

Naime, rekla je da joj je ovo razdoblje jako stresno, a sada je na Instagram storyjima napisala zapravo koliko joj sve teško pada. "Kako polako nestaju stvari iz prostorija, tako nekako postajem i malo emotivna. Iako jedva čekam da se preselimo u kuću koja je naša. Svako mjesto u kojemu smo dosad živjeli budi neke lijepe uspomene. Svaki kutak svake prostorije me podsjeća na nešto", započela je Ella i zatim fotkala kupaonicu i prisjetila se kupanja s curama, Balie i Lumi. Također, podijelila je i Balieinu sobu u kojoj je provela karantenu, ali i dnevni boravak gdje je Lumi napravila svoje prve korake. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

"U svakom slučaju, najteže mi pada e-mail koji sam poslala danas u vrtić da ispišem Lumi i Balie. To me baš jako zaboljelo. Iako se Balie veseli veseli novoj kući i novom vrtiću, i znam da nije strašno. Stalno si mislim dal će joj bit teško bez njenih frendica", napisala je Ella i nastavila:

Foto: Hrvatski hrvački savez

"Al možda me boli i činjenica da kao mijenjam prebivalište iz Zagreba. Mjesto gdje sam se rodila, odrasla i provela cijeli život. I znam da ću dolazit u Zagreb svaki tjedan i da se selim doslovno dva sata dalje. I da sam živjela i u drugim državama i gradovima, al nekako znam da je ovo sad za stalno i dugotrajno i da mi više na osobnoj neće pisati "PU zagrebačka", zaključila je Ella. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije