INFLUENCERICA

Ella Dvornik objavila fotografiju iz djetinjstva, posebnu pažnju privukao jedan detalj

Instagram
01.10.2021.
u 21:19

- Znaš da su bile devedesete kada je pepeljara ležerno kraj doručka djeteta - napisala je u opisu te dodala hashtag 'mini me'.

Influencerica Ella Dvornik (30) na svojim društvenim mrežama često objavljuje svoje fotografije, kao i fotografije svoje obitelji. Neke od tih fotografija su iz današnjih vremena, a neke su uspomena na njezino djetinjstvo. Ovog puta objavila je fotografiju iz djetinjstva na kojoj se vidi da doručkuje. ''Znaš da su bile devedesete kada je pepeljara ležerno kraj doručka djeteta'', napisala je u opisu te dodala hashtag 'mini me'. Ella pozira s velikim osmjehom, kikicama te u prugastoj vesti. 

Foto: Instagram

U komentarima, obožavatelji su se osvrnuli na isti detalj kao i influencerica. ''Ima i kod nas jedna fotka, mi u gostima, nas četvero djece od dvije do šest godina, starci kartaju belu, a dnevni u magli od dima, jedva se vidimo'', samo je jedan od takvih komentara. Prisjetili su se i još mnogo situacijama u kojima su djeca bila u blizini cigareta ili zadimljenim prostorima. Neki su se osvrnuli i na to koliko je Ella bila slatka kao djevojčica. "Predivna", samo je jedan od komentara. 

Podsjetimo, Ella je nedavno objavila jednu svoju fotografiju iz današnjih vremena, a jedan joj je pratitelj poručio da izgleda 'previše tanko'. Influencerica je tada pokazala da se zna našaliti na svoj račun, pa mu je odgovorila. "Nećeš me ženit?", upitala je, a njezin je komentar lajkalo više od 2000 ljudi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije