bucket list

Ella Dvornik objavila popis stvari koje želi učiniti do tridesete godine

ella dvornik
Foto: Instagram
1/2
15.04.2017.
u 21:07

Mnogi sa zanimanjem prate putovanja i doživljaje Elle Dvornik, a prema njenom blogu i profilima na društvenim mrežama, malo je toga što ova odvažna Spićanka nije iskusila.

Dok vi ovo čitate, Ella se nalazi u Helsinkiju, glavnom gradu Finske. Na još jednom od svojih mnogobrojnih putovanja, odlučila je stati na loptu i sastaviti bucket list, popis stvari koje želi učiniti do svoje tridesete godine.

Na popisu se nalazi dvadeset stavki, a s obzirom na to da trenutno ima samo 26 godina, nije ni malo upitno da će ih Ella redom prekrižiti do svog okruglog rođendana.

Sudeći prema njenim čestim putovanjima, čini se da će joj ubrzo uspjeti proputovati sve zemlje u Europi ili naučiti pedeset novih stvari. Isto tako, posjetiti sve kontinente za Ellu ne bi trebao biti prevelik zadatak.

Ono što bi moglo biti malo teže svakako je susret sa izvanzemaljcima koji je duhovita Ella uklopila među one malo prizemnije želje, poput one da nauči malo bolje fotografirati ili da osnuje obitelj.

Cilj joj je putovati Transsibirskom željeznicom, krstariti rijekom od Moskve do St. Petersburga i tečno naučiti ruski. Možda bi u Rusiju mogla povesti i mamu Danijelu jer joj je jedna od želja otići na odmor s mamom.

Jedna od neobičnijih stvari koje si je Ella zadala je saznati kako izgleda tvornica u kojoj se proizvodi Kinder Bueno, piše Index.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije