IZAZVALA SMIJEH

Ella Dvornik oduševila fanove objavom o imenu za prinovu!

12.10.2019.
u 19:03

Ella Dvornik nedavno je otkrila pratiteljima da je ponovno trudna, a najnovijom objavom na Facebooku izazvala je smijeh fanova.

Ella Dvornik nedavno je objavila sretne vijesti o dolasku prinove. Novi član obitelji stiže na proljeće, a sad se već mnogi pitaju kako će se beba zvati.

- Kad me netko pita kako će se zvati beba, ja uvijek samo odgovorim imenom osobe koja me je to pitala, reakcije su sve! Zabavljalo me to dosta dugo u prvoj trudnoći, sad malo manje, al možda vama bude korisno - napisala je Dvornik, a fanovi su reagirali s puno smijeha.

Komentar jedne obožavateljice prikupio je skoro 150 lajkova, a ona je napisala: "Ja mislim da će se zvati po onome gdje ste ga napravili" Ella je odgovorila šaljivo poručivši da zagrebački kvartovi  "nisu baš nešto".

- Kak' se zovu djeca? Črnomerec, Špansko i Travno - odgovorila joj je Ella prikupivši gotovo 300 lajkova. Inače, Ella i Charles vjenčali su se u veljači ove godine u tajnosti nakon pet godina veze i to u Las Vegasu. Da razmišljaju o proširenju obitelji, dalo se naslutiti još u ožujku kada nam je Ella u intervjuu za Ekran priznala da se trenutačno nalazi na životnoj prekretnici.

– Trenutačno tražimo novi dom, to nam je fokus. Želimo naći nešto po našoj mjeri. Budućnost planiram svakako, ali spremna sam na prepreke i iznenađenja na putu. Najviše se veselim vidjeti Balie kako odrasta u, nadam se, jako dobru i talentiranu djevojku, a tko zna... možda dobije još nekoga da je zabavlja – kazala je tada sa smiješkom influencerica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije