Prije i poslije:

Ella Dvornik pokazala novu fotografiju bez trunke šminke

Instagram
09.07.2018.
u 20:30

Blogerica i kćer neprežaljenog kralja funka, Dina Dvornika već je više puta bez imalo srama pokazivala kako izgleda kad nema make up na licu i često je objavljivala tutorijale na tu temu. Ella Dvornik s novom nevjerojatnom preobrazbom iz nenašminkane faze u potpuno našminkanu, sada je pokazala što je novog naučila u školi šminkanja, piše Tportal.hr. 

Blogerica koja obožava izraženi make-up godinama se sama šminka, a neki njezin izgled vjerno kopiraju. Kako bi naučila sve što joj nedostaje na putu do pravog beauty profesionalca, Ella Dvornik se zaputila u učilište gdje su je dočekali novi izazovi, a danas se pohvalila da je položila ispit. U svom stilu na Instagramu je napisala: 'Lijevo 'desperate housewife' (očajna kućanica) desno i dalje 'desperate housewife' ali s 'Makeup artist' diplomom'.

Ella je ranije priznala da je najgori make up look bio kad se furala na pjevačicu Avril Lavigne, jer si je tada izgledala kao rakun, a otkrila je i 'tajnu' njezinih velikih crnih očiju i neobično bujnih usnica. Objasnila je da u očima ima leće, a usnice je navodno povećava 'pumpicom' koja ne traje dugo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?