na na Instagramu

Ella Dvornik pokazala sitne nesavršenosti kojih se žene inače srame!

Instagram
11.05.2021.
u 19:56

Hrvatska blogerica Ella Dvornik popularnost je izgradila na društvenim mrežama, gdje svakodnevno dijeli detalje iz svojeg privatnog života i bez zadrške govori što misli, a iako je obično tip-top sređena, ne srami se pokazati ni kako izgleda bez filtera, skupih krpica i šminke.

Tako je sada na Instagramu ponosno pokazala sitne nesavršenosti na svojem tijelu koje žene inače skrivaju.

Foto: Instagram

"Da vas počastim s malo celulita za kraj", napisala je uz fotku na kojoj pozira u svlačionici bez hlača, koju je podijelila u svojim storyjima, gdje je otkrila i da se za početak tjedna počastila šopingom, piše Dnevnik.hr. 

Ella se i inače ne srami pokazivati svoje tijelo, a ranije ove godine pohvalila se i rezultatima tretmana zaleđivanja sala na trbuhu kojem se podvrgnula nakon drugog porođaja. Zanimljivo je i da je video na TikToku morala objaviti dva puta jer je prvi put uklonjen zbog golotinje.

To nije i jedini estetski zahvat kojemu se Ella podvrgnula. Ranije je bila i na tretmanu kože lica plazmom te ubrizgavanju botoksa, a prije nekoliko godina operirala je nos isključivo iz estetskih razloga, što je također otvoreno priznala.

Inače, Ella sa suprugom Charlesom Pierceom ima dvije kćeri, trogodišnju Balie Dee i jednogodišnju Lumi Wren.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije