PRIJE TERMINA

Ella Dvornik postala je majka, rodila djevojčicu Balie Dee

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/2
13.11.2017.
u 08:45

Ella Dvornik prije nekoliko dana završila je u bolnici, no nije očekivala da će već roditi

Ella Dvornik rodila je djevojčicu! Radosnom viješću pohvalila se na Facebooku, a malena se zove Balie Dee Dvornik-Pearce. 

Da je rodila objavila je na društvenim mrežama. – 51 sat smo čekali dramatičan dolazak na svijet ovog malog stvorenja. I napokon je ovdje – napisala je kći kralja funka. Ella je u vezi s Charlesom Pearceom četiri godine, a prošle godine su se i zaručili.

Foto: Facebook/ Naš potok

Prvih nekoliko mjeseci 'tajila' je svoju trudnoću, no kada je otkrila da će postati majka svakodnevno je svoje obožavatelje na društvenim mrežama uveseljavala trudničkim pričama. Malena je rođena jutros u 1.34 sati u Rodilištu & Poliklinici Podobnik gdje je Ella završila prije nekoliko dana nakon što je osjetila prve kontrakcije. Iako je pomislila kako će izaći iz bolnice van i dočekati da dijete uđe u horoskopski znak strijelca, djevojčica je ipak rođena dva tjedna ranije.

Čestitamo sretnim roditeljima!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?