objavio na Instagramu

Enis Bešlagić podijelio priču o beskućniku na koju nitko neće ostati ravnodušan

Foto: Instagram
1/2
19.04.2021.
u 07:32

"Nezadovoljni smo uvijek s nečim što imamo i rijetko se radujemo stvarima o kojima drugi mogu samo maštati. Koliko nam je potrebno za sreću, vi sami sebi ponudite odgovor“, napisao je Bešlagić

Poznati bh. glumac Enis Bešlagić koji živi na relaciji Zagreb-Sarajevo na svojoj Instagram stranici podijelio je poučnu priču o beskućniku koja je naišla na brojne reakcije. Enis je fotografirao beskućnika u Zagrebu, a na njegovu priču ni on, kao ni mnogi nije mogao ostati ravnodušan.

„Zar nam ljudi, koji su beskućnici trebaju unijeti malo boje i šarenila u naš svakodnevni život. Nezadovoljni smo uvijek s nečim što imamo i rijetko se radujemo stvarima o kojima drugi mogu samo maštati. Koliko nam je potrebno za sreću, vi sami sebi ponudite odgovor“, zapitao se Bešlagić u opisu fotografije.

Foto: Instagram screenshot

Vrlo brzo, uslijedio je komentar jednog od pratitelja koji je znao pozadinu priče prolaznika kojeg je Bešlagić fotografirao, prenosi Radiosarajevo.ba.

„Taj gospodin je prije prvog lockdowna došao iz Amerike u Hrvatsku da svira Bacha na frulici, zapeo je i odlučio ostati, jako drag čovjek“, samo je jedan od komentara na ovu priču.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije