Senzacionalni dječak

Evo gdje je danas i što radi Alex, 'Sam u kući 3'

alex sam u kući
27.11.2020.
u 17:44

Idućih dana i tjedana uživat ćemo u božićnim filmovima, a ima li popularnijeg od "Sam u kući" koji je blagdanska tradicija diljem svijeta.

Za Macaulayja Culkina, dječaka koji ga je proslavio, uglavnom svi znamo, međutim mnogi se pitaju što je s ostalim glumcima, primjerice s Alexom.

Alexander David Linz glumio je u trećem nastavku filma "Sam u kući".

U središtu njegove radnje više nije bio Kevin kojeg je glumio Culkin, već Alex Pruitt, dječak koji se slučajno domogao mikročipa koji je bio skriven u automobilu igrački, a za kojim tragaju opasni zločinci i čija meta zbog toga postaje on sam. Alexa je utjelovio tada preslatki dječji glumac Alexander David Linz, kojemu se danas gotovo izgubio svaki trag.

Film "Sam u kući 3" snimio je 1997. godine, a 2001. godine pojavio se u filmu "Veliki potez" . Prije toga je prvu glumačku ulogu dobio u seriji "Cybill", zatim u "Mladi i nemirni", a 1996. godine glumio je sina Michelle Pfeiffer u filmu "Jednog lijepog dana".

Alex danas ima 31 godinu, živi u Los Angelesu, a od glume je u potpunosti odustao. 2011. godine diplomirao je na Sveučilištu Berkley i radi za organizaciju Watershed Conservation Authority, koja se bavi očuvanjem okoliša.

Danas je, naravno, daleko od dječaka kojeg je glumio, a u javnosti se rijetko kada pojavljuje pa se čini da mu bivši život dječje zvijezde nimalo ne nedostaje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije