Goran Pašalija i Boban Rajović

Evo kako se razvilo prijateljstvo između dva velika umjetnika

07.05.2018.
u 11:41

Evo kako se razvilo prijateljstvo između dva velika umjetnika

Mnogi se pitaju kako je nastalo veliko prijateljstvo između dva velika umjetnika Bobana Rajovića i Gorana Pašalije. Radi se o jednoj jako lijepoj i zanimljivoj priči o ova dva umjetnika.

Kako nam priča Goran Pašalija, sada već davne 2001. godine, kada je imao samo 4 godine počeo je slušati Bobana Rajovića. Tada je kao mali dječak na televiziji ugledao popularnu pjesmu "Piroman", i danas se, kaže Pašalija, tog događaja sjeća, kao da je jučer bilo... 

- Na televiziji ide pjesma i spot "Piroman", pažljivo sam promatrao i slušao... Kada se pjesma završila rekao sam - od danas će ovo biti moj omiljeni pjevač... I tako je počelo..., priča nam Goran koji je, kad god vidi neku Bobanovu pjesmu bio presretan. 

Tako je prolazilo vrijeme, a Goran je odrastao uz Bobanove pjesme, i imao je jaku želju da ga upozna. Kasnije, kad je imao dovoljno godina Goran je počeo skupljati slike i članke iz novina... Želja da upozna svoj velikog idola bila je ogromna i nestvarna, međutim, obzirom da je bio mali nije mogao ići na nastupe i koncerte... Tako su godine prolazile, a Goran je pratio u stopu Bobana i njegov rad. Goran je uzeo jednu bilježnicu i pisao tekstove Rajovićevih pjesma, lijepio slike iz novina, članke, te napravio svoj BR kutak...kao i dan danas to radi.

- Već je došlo vrijeme kad sam i ja mogao biti na društvenim mrežama i naravno, Bobana sam imao na jednom profilu, jedne prilike, dobro se sjećam - odlučim mu poslati poruku i onda sam čekao odogovor, a kad je Boban odgovorio na poruku - bio sam presretan i mogu reći da mojem radovanju nije bilo kraja. I tada su počele na drušvenim mrežama objave slika, pjesama, podrške omiljenom pjevaču“, priča Pašalija. 

Za vrijeme odrastanja i spoznaje sebe, Goran je uvidio kako ima talenta za crtanjem...

„Boban mi je pohvalio radove, potom sam odlučio nacrtati njegov portret. Nisam mu želio slati poštom, želio sam mu to uručiti osobno. Na taj portret uložio sam mnogo truda i ljubavi... Napokon, bio je gotov.. Kako sam pratio Bobanov rad, sve nastupe, vidio sam da Boban nastupa u jednom klubu u Bosni i Hercegovini, bio sam presretan kad sam vidio datum i mjesto nastupa i nisam mogao dočekati taj dan. I napokon došao je i taj dan, a ja sam bio uzbuđen, vidjet ću i upoznati svog omiljenog pjevača. Kad sam se pojavio u Backstageu i pokazao Bobanu rad, ostao je zatečen kada je vidio svoj portret. To je bilo veliko oduševljenje, sreća i radost, i od tada smo ostali u kontaktu", kaže Pašalija i dodaje kako ga je Boban često spominjao po emisijiama u kojima je gostovao, Snimao video zapise podrške i sl.

Kako je prolazilo vrijeme Boban je nastupao u Bosni sve češće, a Goran je bio uporan i išao na nastupe. Na promociji CD-a zajedničkog prijatelja, Boban je izrazio želju da dođe na izložbu mladog Novotravničkog umjetnika, Gorana. Goran je rekao da upravo priprema svoju prvu, i da će mu svakako biti čast ako bi Boban došao. I tako je bilo. Goran je pripremao svoju izložbu i pozvao ovog popularnog pjevača... Nije mogao vjerovati da mu dolazi omiljeni pjevač na izložbu. Kada se Boban pojavio u galeriji, Goran je bio oduševljen i presretan.

Tu je napravljen set fotografija s Bobanom. I naravno, opet poslje koncerti i druženje na nastupima Goran je uvijek prvi u redu ispred Bobana na nastupu,i mnogima je čudno kada Rajović prozove Pašaliju na mikrofon. I dalje skupljanje svih rekvizita, CD-ova, šalica, slika, privjesaka itd. I tako je Goran odrastao uz Bobanove pjesme. Kao i prije, Goran i dan danas intezivno prati njegov rad, i dan danas Boban hvali svog prijatelja i velikog i vijernog fana Gorana Pašaliju. Goran je preseretan što ima takvu osobu kao što je Boban za prijatelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?