BLOGERICA NA ODMORU

Fanovi oduševljeni oblinama koje je Ella Dvornik dobila u trudnoći

Foto: Instagram
1/3
21.05.2018.
u 19:28

- Jeste li znali da Jamajka nije popularno obiteljsko odmaralište, no stvari su se počele mijenjati nakon povećane potražnje za obiteljskim paketima. - napisala je Ella pokraj fotografije na kojoj se kupa s kćerkicom Balie Dee.

Ella Dvornik je sa suprugom Charliejem i kćerkicom Balie Dee otputovala na prvi obiteljski odmor na Jamajku. Blogerica o tome redovito izvještava fanove na društvenim mrežama, a pohvalila se i fotografijama na kojima se kupa s malom Balie. 

- Jeste li znali da  Jamajka nije popularno obiteljsko odmaralište, no stvari su se počele mijenjati nakon povećane potražnje za obiteljskim paketima. Mnogi ljudi idu u resorte kako bis e odmorili, pa se zato u takve resorte ne može doći s djecom. Prije smo išli u takve resorte, a sada smo zahvalni onima koji prihvaćaju djecu. Samo mi nije jasno zašto ne poslužuju koktele prije 10 ujutro - napisala je Ella. 

Fanovi su pohvalili njen izgled, budući da je u trudnoći dobila obline. Ella je i sama rekla da joj se to sviđa. 

- Dobila si dupe. Ssd imaš bolju guzu od J. Lo.  - komentirao je jedan fan na Instagramu. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?