DRUGI PUT ZAREDOM

FOTO On je proglašen za najzgodnijeg Britanca, pobijedio je u žestokoj konkurenciji

Jeremy Clarkson
ABACA/ABACA
18.05.2024.
u 08:02

U konkurenciji se pronašlo ukupno 50 najutjecajnijih, najslavnijih i kulturalno najrelevantnijih Britanaca iz prethodne godine. Svakom se na osnovi privlačnosti dodijeljivala ocjena od jedan od deset, a konačnu pobjedu odnio je bivši voditelj BBC-eve kultne automobilističe emisije 'Top Gear'.

Omiljeni britanski novinar i voditelj Jeremy Clarkson (64) drugu godinu zaredom izglasan je za najseksi muškarca u Velikoj Britaniji. Riječ je anketi koju svake godine provodi najpoznatija engleska internet stranica za upoznavanje i brakove illicitencounters.com, a u kojoj je sudjelovalo 2000 članica ljepšeg spola. 

Kako izvještava Daily Mail, Clarkson je na putu do ove laskave titule pobijedio nekoliko velikih konkurenata poput člana kraljevske obitelji, princa Williama, ili glumaca Idrisa Elbe Cilliana Murphyja. Prilikom glasovanja ostvario je devet od mogućih deset bodova, a njegov prvi pratitelj Tom Holland, još jedan glumac poznat po ulozi Spider Man-a i kao dečko holivudkse zvijezde Zendayje, ocijenjen je s bodom manje. Princ od Walesa zatvara društvo top tri najseksi muškarca na Otoku. 

U konkurenciji se pronašlo ukupno 50 najutjecajnijih, najslavnijih i kulturalno relevantnih Britanaca iz prethodne godine. Svakom se na osnovi privlačnosti dodijeljivala ocjena od jedan od deset, a konačnu pobjedu odnio je bivši voditelj BBC-eve kultne automobilističe emisije 'Top Gear'.

- Clarkson i njegova farma pomalo su poput Noine arke i, baš poput životinja u toj priči, njegova pobjeda u glasovanju za najseksi muškarca dolazi u dvoje. Svi smo upoznati s njegovom prgavom osobnošću, ali najnovija serija Diddly Squat pokazala je da on također može raznježiti ljudska srca, a njegov farmerski izgled očito nastavlja osvajati srca - izjavila je predstavnica portala Jessica Leoni te naglasila kako je ne bi iznenadilo da sljedeće godine Jeremy ostvari i treći uzastopni trijumf.

Ovaj 64-godišnji automobilski fanatik svjetsku prepoznatljivost stekao je vođenjem emisija upravo takve tematike. Neke od njih emitirale su se ili se još uvijek prikazuju i na domaćim malim ekranima - 'Top Gear', 'The Grand Tour', 'Clarkson's Farm' i druge.  Od 2017. živi u sretnom braku s Lisom Hogan, dok je prije nje bio oženjen za Frances Cain s kojom je dobio i troje djece - Katyju, Finla i Emily. 

Podsjetimo, prošle godine s prikazivanjem je počela druga sezona 'Clarksonove farme', poljoprivrednog realityja s kojim se vrlo lako možemo poistovjetiti i mi ovdje. Fantastično su u seriji razotkrivene sve tegobe čak i imućnijeg i ambicioznijeg britanskog farmera, što Clarkson u seriji doista i jest, jer za birokraciju i sulude pravilnike u kombinaciji sa svim klasičnim vjekovnim seljačkim tegobama teško da ima lijeka.

'Clarksonova farma' nastala je kao jedan od projekata pokrivenih masnim Clarksonovim ugovorom s Amazonom koji je kultni voditelj “Top Geara” potpisao zajedno s kolegama Richardom Hammondom i Jamesom Mayem nakon što je praktički protjeran s BBC-ja 2015. godine zbog napada na Oisina Tymona, jednog od producenata “Top Geara”, u hotelu u kojem je ekipa bila smještena tijekom snimanja u Sjevernom Yorkshireu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije