PRISJETILA SE

Franka Batelić podijelila dirljivu objavu: Šest godina te nema... A zapravo nisi nikad otišao

16.06.2021.
u 22:22

Otac naše pjevačice preminuo je prije šest godina, a nakon što je postala mama malog Viktora Franka je u jednom intervju rekla kako zna da bi njezin otac bio najbolji djed na svijetu

Dirljivu i emotivnu objavu pjevačica Franka Batelić posvetila je  svom pokojnom tati Damiru. 

"Ludo je to... Šest godina te nema... A zapravo nisi nikad otišao" napisala je Franka uz fotografiju iz djetinjstva na kojoj je s ocem. 


Otac pjevačice preminuo je prije šest godina, a nakon što je postala mama malog Viktora Franka je u jednom intervju rekla kako zna da bi njezin otac bio najbolji djed na svijetu. 

- Sve vrijeme razmišljam koliko je moj tata bio fenomenalan i obožavao je djecu, tako da bi on bio najbolji nono na planeti. Naravno da mi je teško, ali to je tako. Glavno da Viktor ima super tatu - rekla je Franka koja je u braku s nogometašem Vedranom Ćorlukom. Par je nedavno uselio u vilu u Zagrebu koja je navodno vrijedna 15 milijuna kuna i ove godine će Vedran donijeti odluku, kako je i sama Franka u jednom intervju najavila, hoće li karijeru nastaviti u nekom nogometnom klubu u Rusiji ili se vraća kući.  Franka se oca prisjetila i u svibnju.  

- Na današnji dan uvijek nekako fališ još i više. Zapravo polako shvaćam da nikada nisi i nećeš otići. Sretan rođendan tatić. Proslavit ću ga za tebe, ne brini. Ps. Oprostila sam ti i što si dozvolio da izađem s ovim frizom! Voli te tvoj mali Franko. Uvijek to ponavljam, ali... recite svima koje volite koliko ih volite - danas! Ne čekajte. I zagrlite ih. 
Čvrsto! - napisala je Franka na očev rođendan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije