Domaći i BiH potpisi

Genijalna izdanja s Filmskog festivala u Sarajevu koja su se posebno istaknula na crvenom tepihu

17.08.2022.
u 07:40

U Sarajevu traje 28. izdanje kultnog Sarajevo Film Festivala, a osim odličnih filmskih naslova, oduševljavaju i kombinacije za crveni tepih. Među prvima se istaknula ona s potpisom domaćeg dvojca Klisab koju je na prvoj večeri nosila Antoneta Alamat Kusijanović.

Scenaristica i redateljica na svečanom je otvorenju napravila odmak od glamuroznih haljina i prošetala u odijelu sastavljenom od upečatljivog sakoa. Sako je ručno oslikan u nijansama crvene boje, karakteristične za Sarajevo Film Festival, a inspiriran je bosanskim ćilimima. Krojno je dekonstruiran i naknadno spajan sigurnosnim iglama, a njegova je dojmljivost dodatno istaknuta crnim hlačama klasičnog kroja. 

diva.vecernji.hr
Foto:  Sarajevo Film Festival

– Antoneta je za svečano otvorenje poželjela odjenuti nešto atipično i simbolično, a mislimo da smo ovim izdanjem u tome i uspjeli – izjavili su Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić iz Klisaba, a stajling potpisuje stilistica Ana Nikačević.

Glumica Tihana Lazović za crveni je tepih odabrala domaći brend Lokomotiva iza kojeg stoji dizajnerica Lana Puljić. Crno-bijela elegancija pristaje joj kao salivena, a bijela haljina s peplumom ističe se crnom trakom koja, osim struka, krasi vrat i ruku, što je čini statement komadom u ormaru.

diva.vecernji.hr
Foto:  Arhiva Dive

 Kombinaciju je upotpunila bazičnim crvenim sandalama te je stajlingu dodala vječni beauty klasik, crveni ruž. 

Glumica Helena Minić Matanić u Sarajevo je doputovala tik pred izlazak na crveni tepih, na kojem je zablistala u crvenom svilenom kompletu s transparentnim donjim dijelom. Iza kreacije stoji bosanskohercegovački brend Kaftan studio, a s modnim dvojcem iz Kaftana poznaje se još iz studentskih dana s obzirom na to da je završila Akademiju Scenskih Umjetnosti u Sarajevu.

diva.vecernji.hr
Foto:  Jasmin Agović

Stajlingu je dodala efektne ružičaste salonke na vezanje i tirkizni lak za nokte, što je zajedno činilo upečatljivu color-block kombinaciju.

 

Ključne riječi
SFF

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije