progovorio o privatnom životu

George Clooney otvoreno o tome koliko su ga supruga i očinstvo promijenili na bolje

Foto: Profimedia
1/3
30.11.2020.
u 16:08

George Clooney bio je svjetski zavodnik broj jedan. U svijetu Hollywooda poznat kao vječiti neženja, a onda je upoznao zgodnu odvjetnicu Amal koja je pomrsila sve njegove planove. Elegantna i pametna Libanonka oborila ga je s nogu toliko da poželi brak, a potom i djecu.

George Clooney u svom posljednjem intervjuu za televiziju CBS govorio je prvenstveno povodom novog Netflixovog filma ‘The Midnight Sky’ u kojem igra. No, onda se dotaknuo i privatnog života oko kojeg je uvijek sramežljiv i samozatajan, prenosi Tportal.hr. 

O lijepoj supruzi Amal Clooney s kojom se oženio prije šest godina, govorio je u superlativima te nekoliko puta naglasio koliko ga je ta ljubav promijenila.

Foto: Profimedia

‘Nema uopće rasprave, moj život u potpunosti se promijenio otkako je u njega ušla Amal. Po prvi puta netko je bio važniji od mene. Nisam više bio sebičan, sve što je ona radila bilo je bitnije. A onda su došla i djeca. Samo je to još nedostajalo za potpunu sreću, a uopće ništa nisam tako zamišljao’, rekao je 59-godišnji holivudski zavodnik.

Objasnio je da tijekom veze s Amal nikada nije pričao o djeci i braku, sve je nekako došlo samo po sebi, spontano i prirodno.

Međutim, priznao je da je bio u blagom šoku i strahu kada je čuo da njegova supruga nosi blizance.

‘Bili smo na ultrazvuku, saznali da Amal nosi dečka, a onda je doctor rekao da vidi još jednu bebicu. Bio sam šokiran. Bojao sam se kako ću s dvoje djece u svojim godinama. Deset minuta gledao sam u ekran u nevjerici’, prisjetio se Clooney.

Foto: Profimedia

Bez obzira na sve, danas je presretan što njegovi blizanci Alexander i Ella imaju jedno drugoga.

‘Sve je to neopisivo i jako lijepo. Zapravo tek sada, kad smo nekoliko mjeseci proveli u izolaciji i više u kući s djecom, potpuno razumijem svoju majku koja je odgajala dvoje djece sama bez ičije pomoći’, zaključio je glumac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije