pjevač otkrio

Gibonni na novom albumu objavio krivu pjesmu: "Ne znam kako se to dogodilo"

Gibonni
Luka Stanzl/Pixsell
12.11.2021.
u 18:47

Gibonni će uskoro ipak otisnuti i pravo izdanje s pjesmom 'Ko si, da si' pa bi tako ovih 600 primjeraka koji su nastali 'greškom' mogli postati limitirano izdanje.

Pjevač Gibonni (53) ima novu pjesmu samo za vlasnike starinskih gramofona i kantautorovog raritetnog mini LP-ja 'U po' ure'. Na vinilu se na prvi pogled nalaze iste pjesme koju su dostupne na streaming platformama i CD-u no vlasnici jednog od 600 napravljenih primjeraka ostat će iznenađeni pjesmom koja nije trebala biti na albumu.

Naime, umjesto pjesme 'Ko si, da si', koja je posljednja na albumu, vlasnike vinila će iznenaditi orkestralni uvod pjesme 'Božjom voljom', a za Slobodnu Dalmaciju pjevač je otkrio kako se ta pjesma nije trebala naći na albumu te objasnio kako je došlo de greške.

-U češku firmu koja je trebala otisnuti ploču poslali smo master snimku na kojoj je zadnja pjesma ista kao na CD-u, no otišla je kriva, na kojoj je ova druga. Česi nisu mogli otisnuti ploču u dogovorenom roku pa su proslijedili u Španjolsku, drugoj firmi, kojoj smo mi poslali prvi i tamo se dogodila zamjena, a kako, to ne znamo. Tako je na kraju pjesma 'Božjom voljom' iako na omotu piše 'Ko si, da si'- ispričao je Gibo.

Gibonni će uskoro ipak otisnuti i pravo izdanje s pjesmom 'Ko si, da si' pa bi tako ovih 600 primjeraka koji su nastali 'greškom' mogli postati limitirano izdanje. Inače, orkestralni dio pjesme raspisao je Ranko Rihtman, a otpjevala ju je pjevačica Amira Medunjanin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije