Spasila mu život

Gledateljica na TV-u primjetila da voditelj ima karcinom

karcinom
Foto: VL FOTO
1/2
26.11.2015.
u 10:00

Ryan Read, medicinska sestra iz Kalifornije, gledala je svoju omiljenu emisiju kada je na vratu voditelja Tareka el-Moussa primjetila otok na vratu. Pozvala je produkciju i obavijestila ih o tome, a onda se ispostavilo da mladić ima rak tiroidne žlijezde.

Prema riječima Tarekove supruge, Ryan nije željela da zvuči kao ludi fan, pa je na internetu pronašla adresu kompanije koja je emitirala ovu emisiju. 
– Ovo nije nikakva šala. Ja sam medicinska sestra i vidjela sam na Tarekovom vratu izbočinu, koju mora hitno provjeriti –  napisala je Read u svom e-mailu.

Zapravo, voditelj je i sam sumnjao da nešto nije u redu, piše  Independent .

– Teško sam gutao i primjetio sam da ta kuglica na mom vratu postaje sve veća. Međutim, kad sam otišao kod liječnika, rekli su mi da to nije ništa. Nakon pisma gledateljice , shvatio sam da moram otići po drugo mišljenje – priča voditelj.

Na pregledu se ispostavilo da je riječ o karcinomu , koji je Tareku odmah operiran .

– Odmah sam operiran , a sama procedura trajala je nekoliko sati. Kada sam se probudio, odmah sam upitao suprugu ‘da li je riječ o raku’, na što je ona rekla da jeste – dodao je on.

Ali pakao se nije tu završio. Rak se proširio, morao je da ide na zračenja, da bude odvojen od obitelji, zbog njihove sigurnosti. 
– Bila je noćna mora. Supruga i kćerka bile bi u drugoj sobi i mogao sam da ih vidim samo dvije minute. Želio sam da ih zagrlim, poljubim, ali nisam mogao – navodi voditelj.

Prošlog petka Tarek je primio odlične vijesti.

– Liječnici su mi rekli da se rak nije proširio po tijelu. Miran sam sad, nastavit ću da snimam, da uživam u svakom trenutku sa svojom obitelji.

Također, Tarek i njegova obitelj upoznali su se sa medicinskom sestrom koja mu je spasila život.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije